Serveis d'Atrezzo

Atenció personalitzada i de qualitat, amb experiència en el món del teatre, cinema i televisió. Especialitzats en material costumista d'època entre segle XIX fins a segle XX, complementat amb coneixements socioculturals d'aquests

El nostre lloguer d'Atrezzo - "Props"

L'ajudem a recrear l'escenari perfecte

En el nostre magatzem li oferim tot el material d'atrezzo ordenat i classificat per a millorar la recerca, així com assessorament històric de les peces i les necessitats concretes per a cada espai escènic.

L'ampli coneixement del nostre personal sobre els trets costumistes dels interiors i exteriors d'època, secundat amb abundant informació gràfica des de l'any 1850 fins a la dècada dels seixanta del segle passat, facilita la confecció de les llistes de necessitats, personalitzant en tot moment la cerca per a aconseguir l'ambientació adequada.

Servim tot el material adequadament embalat per al seu correcte transport, llistat i amb referència fotogràfica, a fi de facilitar tant el seu control i devolució, com les possibles necessitats futures de memòria, en cas de tornar a precisar el material.

També duem a terme amb mitjans propis, les labors de conservació i restauració de l'atrezzo, mantenint el material en perfectes condicions d'ús. Aquest departament es troba sota l'assessorament d'un altre membre de la família, Montserrat Artigau, Conservadora-Restauradora especialitzada en obra escultòrica, actualment professora a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC)

Finalment, cal assenyalar el suport i bagatge que ens atorguen els anys d'experiència de l'empresa, així com l'adaptació als canvis i necessitats que l'ofici ha experimentat al llarg de cinc generacions.